Pentutilanne

Seuraava pentue keväällä 2018 allaolevasta yhdistelmästä.

Pennut syntyivät su 15.4.2018, kaksi urosta ja kuusi narttua. Synnytys meni kuin "strömsöössä", ensimmäinen pentu syntyi klo 11 ja viimeinen klo 15. Emä ja pennut voivat hyvin. Kaikille pennuille on jo uusi oma lauma tiedossa.

Pentueen tuleva sukutaulu "tässä"

Pentueen isä: 

FI MVA Alpenhirts Nero "Sisu"

Sisu on luonteeltaan rauhallinen kotioloissa, mutta syttyy toimintaan nopeasti. Sisu omaa taistelu-tahtoa, intoa tehdä ja kohtalaisesti halua miellyttää, on hyvähermoinen ja varma tilanteessa kuin tilanteessa. Sisu on yleensä avoin vieraita ihmisiä kohtaan, mutta tarvittaessa on myös omaa aluettaan valvova vahti. Sisun kanssa on harras-tettu agilitya ja vetohommia. Perustottelevaisuutta omiin tarpeisiin. Parasta koirassa on sen kiltti ja hyväntahtoinen sekä äärimmäisen luotettava luonne. Sisu on ihanteellinen koira perheeseen, harrastamiseen ja väsymätön kaveri mihin tahansa tekemiseen. 

Pentueen emä: 

FI MVA, TK1, BH Bella vom Schlosscappi "Bella"

Bella on luonteeltaan ystävällinen ja avoin. Bellalla on kova vahtivietti ja tästä johtuen meillä ei ovikelloa tarvita ;) Bella on erittäin älykäs, oppii uudet asiat todella nopeasti ja omaa suuren miellyttämisen halun. Bellan kanssa on harrastettu tokoa sekä jonkinverran hakua ja agilityä. Lisäksi Bellalle on opetettu kotiavustajan tehtäviä mm. TV:n kaukosäätimen, silmälasien ja kännykän etsiminen ja nouto. Bella hoitaa myös talon sisäistä logistiikkaa kuljettaen pyydettäessä tavaroita huoneesta toiseen. Sosiaalisena koirana Bella tulee toimeen kaikkien kanssa, niin koirien kuin ihmistenkin.

Tässä hyödyllinen tietopaketti koirista: https://www.hankikoira.fi/koiratietoa


Luo kotisivut ilmaiseksi!