Tuoreimmat kuulumiset

Klikkaa allaolevia otsikoita niin tekstit avautuvat kokonaisuudessaan/juttu.

Ivanin pentu-uutisia!

Ivanille tuli Lissun kanssa seitsemän pentua: kolme mustaa ja kaksi ruskeaa urosta sekä musta ruskea narttu. Kaikilla on uudet kodit tiedossa.

Ivanille tuli Mintun kanssa kuusi pentua: kolme mustaa ja yksi ruskea uros sekä musta ja ruskea narttu. Kaikilla on uudet kodit tiedossa.

Ivan astui Lissun ja pentuja odotettavissa heinäkuussa! "Pentutilanne" -välilehdellä lisätietoja ja kuvia.

Kasvu-uutisia!

26.03.2017

Pentu kasvaa niin että kohina kuuluu :) Syntymäpaino oli 385 g ja nyt kolmen päivän iässä 524g, eli 36% on tullut painoa lisää.

Pentu syntyi aamulla, kaikki sujui kuin "Strömsössä" :) Bella hoiti hienosti kaikki asiaan kuuluvat hommelit ja maailmaan putkahtanut urospentu oli heti erittäin elinvoimainen. Bella on osoittautunut oikein hyväksi emoksi ja pentu saa kaiken huomion ja maitoa riittää.

Kävimme röntgenissä ja eipä Bellan masussa ollut kuin yksi pentu. Eli nyt kaikkien pennuistamme kiinnostuneiden kannattaa olla yhteydessä muihin kasvattajiin, pentujahan on tulossa nyt keväällä muillekin ja ilmeisesti myös "syssymmällä".

Ultrauutisia!

20.02.2017

Tänään kävimme ultrassa ja Bella on tiineenä. Ultrassa saatiin näkyville vain yksi sikiö, joten kovin montaa siellä ei niitä ole, ehkäpä vain tuo ainokainen tai sitten lisäksi pari muuta. Hienoa kuitenkin että Pyhtään reissu ei ollut aivan turha ;)

Bellan astutusreissu takanapäin. Bella ja Noah viettivät tunnelmalliset tuokiot muutamaan otteeseen ja tulokset nähdään sitten maaliskuun puolivälissä, jos nähdään. Hyppy-yrityksiä oli useita, mutta kokoero haittasi hieman osumatarkkuutta. Kolmesti vaikutti siltä että hommat onnistui, mutta nalkkiin eivät jääneet kertaakaan. Tästä johtuen odotukset...

Vihdoinkin sain käytyä kaikkien isä kandidaattien luona ja päätös on tehty. Valitisin Bellan sulhoksi Pyhtäällä asustavan Noahin (FI MVA BH RTK2 Bufas Zolen Zulu). Noah on 7 vuotias iso, raamikas ja miellyttävän luonteinen uros. Noah on tuotu pentuna Tanskasta. Terveystulokset: lonkat A/A, kyynärät 0/0, polvet 0/0.

Luo kotisivut ilmaiseksi!